Daruieste o jucarie

 

Madalina Zuleam Asociatia ProCraiova

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mai pastrezi jucaria ta preferata din copilarie? Acum o poti darui (in mod sibolic) ajutand alti copiii sa aiba la randul lor o copilarie plina de bucurii!  

Cum? Simplu:  

Pozeaza jucaria preferata si spune-i povestea, pe toata perioada lunii Iunie.
Povesteste cum ti-a incantat copilaria sau viata, la birou, pe site-urile de socializare. Indeamna-i pe cei care citesc povestea ta sa faca o donatie pentru a sustine proiectele Asociatiei Pro Craiova, ca si alti copii sa poata avea o copilarie fericita.   

La finalul povestii tale poti da share la link-ul paginii mele de pe Galantom pentru a colecta donatii sau poti deveni la randul tau parte a campaniei initiate de mine, avand prorpia ta pagina de strangeri de fonduri pe Galantom.   

Indeamna-i pe apropiatii tai sa dea mai departe la randul lor povestea jucariei lor preferate din copilarie cu link catre pagina mea de donatie, sau sa imi dea un semn daca vor sa devina parte din campania "Daruieste o jucarie", avand propria lor pagina de strans donatii pe Galantom.  

Iti multumesc si abia astept sa citesc povestea jucariei tale preferate :)!  

Madalina     

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra este sa dam posibilitatea fiecarui om sa aiba acces la educatie pentru dezvoltarea personala si profesionala, reusind astfel sa exceleze in viata.

Proiectul are ca scop sprijinirea copiilor si tinerilor in vederea cresterii increderii si stimei de sine pentru dezvoltarea personalitatii, stimularea motivatiei de autocunoastere si dezvoltare personala, de formare a unei imagini de sine cat mai aproape de realitate, de constientizare a propriilor posibilitati de ordin intelectual sau aptitudinal.

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundraising care sa pas

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Madalina Zuleam : Asociatia ProCraiova
Daruieste o jucarie