Madalina Zuleam - Asociatia ProCraiova

Daruieste o jucarie

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mai pastrezi jucaria ta preferata din copilarie? Acum o poti darui (in mod sibolic) ajutand alti copiii sa aiba la randul lor o copilarie plina de bucurii!  

Cum? Simplu:  

Pozeaza jucaria preferata si spune-i povestea, pe toata perioada lunii Iunie.
Povesteste cum ti-a incantat copilaria sau viata, la birou, pe site-urile de socializare. Indeamna-i pe cei care citesc povestea ta sa faca o donatie pentru a sustine proiectele Asociatiei Pro Craiova, ca si alti copii sa poata avea o copilarie fericita.   

La finalul povestii tale poti da share la link-ul paginii mele de pe Galantom pentru a colecta donatii sau poti deveni la randul tau parte a campaniei initiate de mine, avand prorpia ta pagina de strangeri de fonduri pe Galantom.   

Indeamna-i pe apropiatii tai sa dea mai departe la randul lor povestea jucariei lor preferate din copilarie cu link catre pagina mea de donatie, sau sa imi dea un semn daca vor sa devina parte din campania "Daruieste o jucarie", avand propria lor pagina de strans donatii pe Galantom.  

Iti multumesc si abia astept sa citesc povestea jucariei tale preferate :)!  

Madalina     

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia ProCraiova

Misiunea noastra este sa dam posibilitatea fiecarui om sa aiba acces la educatie pentru dezvoltarea personala si profesionala, reusind astfel sa exceleze in viata.

Zambet de copil – educatie nonformala pentru viata

Proiectul are ca scop sprijinirea copiilor si tinerilor in vederea cresterii increderii si stimei de sine pentru dezvoltarea personalitatii, stimularea motivatiei de autocunoastere si dezvoltare personala, de formare a unei imagini de sine cat mai aproape de realitate, de constientizare a propriilor posibilitati de ordin intelectual sau aptitudinal.

Binele invinge ~ 2015

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundr

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!